Pošaljite upit i mi ćemo za vas napraviti analizu, ponuditi nekoliko rješenja i osigurati kvalitetnu ugradnju sa garancijom.

PVC/ALU vrata i prozori, vanjska vrata, žaluzine i zavjese, komarice, portali

Izaberite najbolje za vaš dom! Nudimo sve usluge ugradnje PVC i ALU stolarije sa garancijom. Za svakog klijenta pažljivo kreiramo ponudu i osiguravamo najbolji kvalitet koji će doprinjeti ne samo izgledu nego i smanjenju toplotnih gubitaka i sigurnosti.

Prozori renomiranog proizvođača Salamander

Zaštita od buke i maksimalno smanjenje gubitaka toplote je dovedena do savršenstva kroz bluEvolution prozore sa 5 i 6 komora proizvođača Slamander. Održavanje je veoma lako, a vanjska zaštita osigurava dug period korištenja. Otpornost na promjene vanjske temperature, punjenje argon, GU VK2 sistem. Garancija na profil 10 godina, na okov i staklo 5 godina.

KARAKTERISTIKE:

  • izuzetno lijepi i široki okviri, višekomorni sistem stabilnog oblika s vrlo dobrim izolacijskim svojstvima
  • zaštita od propuha sa dugovječnim specijalnim britvama, znatno smanjenje troškova grijanja i zagađivanja okoliša uz optimalnu zvučnu izolaciju
  • klimatski i vremenski potpuno otporna sirovina, jednostavna za održavanje
  • idealna stabilnost uz metalna ojačanja prema standardima, savremeno toplinsko i visokovrijedno izolacijsko ostakljenje

Unutarnja i vanjska vrata

Veliki izbor boje i oblika PVC/ALU sobnih i ulaznih vrata, te blindo vrata. Posebne sigurnosne brave i rukohvati po želji kupca.

KARAKTERISTIKE:

  • visoki standardi u estetici i dugotrajnosti korištenja
  • protuprovalna zaštita za ulazna vrata – protuprovalne brave
  • idealna stabilnost uz metalna ojačanja prema standardima
  • sobna vrata uključuju sve najnovije standarde

Žaluzine i zavjese, komarice

Kupac može odabrati različite boje i vrste zaštite od sunca. Alu roletne su idealna zaštita od svjetlosti, vanjskih uticaja, prašine i provale. Ispunjene su poliuretanom koji daje odličan termoizolativni efekat, te postojećim prozorima povećava i zvučnu izolaciju.

Komarnici su jednostavno rješenje za učinkovito sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije.U ponudi su rolo i fiksni komarnici.

Portali- Zatvaranje lođa, terasa i balkona

Portali po mjeri i u skladu sa željama kupca. Posebno izdvajamo skandinavsko-finski sistem koji je sve popularniji u našoj zemlji. Jedinstveni sistem okova omogućuje potpuno otvaranje staklenih stijena s mogućnošću spajanja pod uglom – i to BEZ vertikalnih elemenata! Ojačano kaljeno staklo izvodi se u verziji od 6 ili 8 mm, dok boja ovisi o želji (bronca, plava, zelena, siva, mutna i prozirna).

KARAKTERISTIKE SKANDINAVSKO-FINSKOG SISTEMA:

  • izuzetna estetika i nesmetan pogled budući da se staklene površine slažu jedna uz drugu, potpuno otvaranje staklene stijene
  • klimatski i vremenski potpuno otporna, jednostavna za održavanje, nema promjena na fasadi i vanjskom izgledu